background picture

Länsi-Uudenmaan Urheilijat

140/e0784a603484f85dc1e1758e2520e7ec

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden toimintakulttuuria uudistettiin uusien vastuuhenkilöiden myötä. Seuramappi-ohjelmiston hankinnalla ratkaistiin haasteita liittyen jäsenrekisterin ylläpitoon, laskutukseen ja tehokkaaseen viestintään.


Kokonaisvaltainen ohjelmisto urheiluseuran tarpeisiin!

Länsi-Uudenmaan Urheiljoiden koordinaattori Henry Manni kertoo, että ennen Seuramapin hankintaa mm. jäsenrekisteri ja laskutus oli seurassa retuperällä. Maksuseurantaa ei käytännössä ollutkaan. Jäsenet oli ohjeistettu maksamaan itsenäisesti tilille kuukausittainen summa, mutta niitä ei juurikaan seurattu.

Seurassa tuli tarve parantaa toimintakulttuuria, ja yhtenä ajatuksena nähtiin sopivan ohjelmiston hankkiminen toiminnan tueksi. Hyvin nopeasti vaihtoehtoja selvitettäessä vastaan tuli myöskin Seuramappi.

Käyttöönottovaiheessa seuralla on ollut haasteita saada ihmisiä rekisteröitymään palveluun, mikä on luonnollista, kun aiemmin ei mitään vastaavaa toimintatapaa ole ollut.

Itse hankintapäätökseen vaikutti eniten Seuramapin kokonaisvaltaisuus: Yhdessä kohtuullisesti hinnoitellussa ohjelmistossa oli kaikki mitä he tarvitsivat. Keskeisimmät ominaisuudet Henry Mannin mukaan olivat nimenomaan jäsenrekisteri, laskutus ja maksujen seuranta.

"Oli kova tarve saada tuollainen kokonaisvaltainen ratkaisu. Seuramapista sellainen saatiin."

Manni lisää, että myös viestintämahdollisuudet ovat olleet kovassa käytössä, kun ollaan markkinoitu tapahtumia ja hankittu kisoihin esimerkiksi toimitsijoita.

"On hyvä, kun Seuramappiin pystyy tekemään erikseen toimitsijaryhmän ja laittamaan siten viestiä pelkästään tälle toimitsijaryhmälle! Se on erittäin tehokasta ja säästää paljon aikaa."

Henry Manni kertoo, että ohjelmistoon oli helppo päästä alussa sisälle. Käyttöliittymä on hänen mukaansa looginen: ”En mä suoraan osaa sanoa mitään moitetta. Olen tykännyt kyllä.”

Yrityksellämme on yksi arvo: Rehellisyys.